Beneficiezi de o reducere de 5% la prima ta comandă pentru produse care nu sunt deja în promoție, dacă folosești codul de reducere: CFL5P!

Reclama Luminoasa Bar

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Reclama bar, un reper pentru oamenii care vor să se simtă bineFiecare dintre noi avem nevoie să ne relaxăm. Poate că ne simțim obosiți, poate ușor abătuți, poate că ne întâlnim cu prietenii sau cu o persoană dragă într-un bar. Poate și tu ești una dintre acele persoane. Ce, antreprenorii nu au nevoie de relaxare și socializare? 

Poate au mai mare nevoie decât oamenii care sunt angajați și nu au alte griji cu excepția familiei. Și atunci, nu le-ar fi mai ușor ca barul tău să le ‘’iasă’’ în cale, fără ca ei să caute prea mult? Se poate întâmpla asta cu ajutorul unei reclame bar pe care o poți folosi chiar și pentru un hotel sau restaurant sau toate la un loc. 

Vizibile de la distanțe mari, de până la 60 de metri, reclamele luminoase prevăzute cu leduri sunt precum o carte de vizită uriașă pe care un potențial client o vede și care-l atrage spre locație. Probabil că asta îți și dorești, așa-i? Și atunci, e simplu. Alege reclama cu led de care ai nevoie și plasează comanda. Vezi ce simplu este? 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!