Beneficiezi de o reducere de 5% la prima ta comandă pentru produse care nu sunt deja în promoție, dacă folosești codul de reducere: CFL5P!

Reclama Spalatorie Auto

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre


Reclama spalatorie auto, vulcanizare și piese auto. Descoperă cum să te faci remarcat de către clienți cu reclame luminoase strălucitoare și captivante  Ți-ai deschis o mică afacere în domeniul auto și vrei să îi crești vizibilitatea? Dorești o metodă eficientă și constantă de promovare locală a afacerii tale fără a cheltui sume repetate de bani? 

 Ei bine, o reclama spalatorie auto, vulcanizare sau piese auto luminoasă cu LED-uri pentru exterior poate fi acea metodă de promovare care îți oferă beneficii multiple și de care merită să te folosești în strategia ta de marketing local. Spre exemplu, cel mai mare avantaj aici este că investești o singură dată într-o astfel de reclamă și beneficiezi de promovare continuă a afacerii tale. 

 În plus, aceste reclame led îți aduc mai mulți clienți datorită faptului că pot fi plasate atât în exterior, cât și în vitrina spălatoriei, vulcanizării sau magazinului tău de piese auto, punându-ți la dispoziție posibilități nelimitate de promovare și făcându-ți mesajele sau brandul vizibil de la sute de metri distanță. 
 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!